Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 838

Norges Guideforbund

• Read 1956 times

ngf logoNGF er en nasjonal interesseorganisasjon for lokale guideforeninger. Vårt arbeid består blant annet i å sikre kvaliteten på norske guidetjenester. NGF representerer norske guideforeninger i internasjonale fora. Motto: Sammen står vi sterkere!

NGF kontakt:
Styreleder Kari Steinsvik
Tlf: +47 901 94 672 / +47 70 15 43 96
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr.: 988 545 104

Motto: Sammen står vi sterkere!

Mål

Å beskytte alle norke guiders interesser samt å høyne statusen for guiding som en profesjon.

• Å representere norske guideforeninger i nasjonale og internasjonale fora.
  • Å styrke den norske utdanningen av profesjonelle guider
  • Å koordinere og distribuere informasjon og erfaringer fra lokale og internasjonale organisasjoner på en uniform måte.
  • Å markedsføre Norge profesjonelt gjennom sitt medlemsskap.
  • Å beskytte og sørge for respektfull bruk av nasjonalarv og kulturelle monument.
  • Vedtekter NGF 2013

Last modified ontorsdag, 26 februar 2015 16:02