Visit Norway

visitnorge logovisitnorway.com er Norges offisielle reiseportal. Visitnorway.no er den norske utgaven av denne.
Nærings- og fiskeridepartementet har gitt Innovasjon Norge ansvaret for utviklingen og vedlikeholdet av den offisielle reiseguiden til Norge: Visitnorway.com.

Visitnorway.com er Innovasjon Norges viktigste distribusjonskanal i markedsføringen av Norge som ferieland, både i Norge og internasjonalt.

Alle våre viktigste markeder har sin lokale variant av visitnorway, for eksempel visitnorway.de i Tyskland. Alle de lokale visitnorway-sidene er tilpasset sitt respektive marked.
Visitnorway.no

Visitnorway.no er den norske varianten av portalen, og skal bidra til å skape reiselyst og inspirere nordmenn til å reise i Norge. I tillegg skal visitnorway.no gjøre det enklere for nordmenn å planlegge og forberede ferien i Norge.

På visitnorway.no skal du kunne lese inspirerende artikler, søke etter reiselivsbedrifter og reiselivsprodukter i Norge tilpasset dine behov i vår søkebase og finne informasjon om steder du har lyst til å besøke.
Generelle vilkår og betingelser for bruk av visitnorway.no

Her kan du lese om generelle vilkår og betingelser for bruk av siden.
Bli synlig på visitnorway.no

Norske reiselivsbedrifter - kontakt ditt lokale destinasjonsselskap for å få ditt produkt oppført på visitnorway eller les mer om deltakelse på visitnorway.

Latest from Super User Super User

More in this category: « Visit Oslo