Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 838

ARRANGØR: Oslo Guideforening (OGF)

KURSSTART: mandag 5. september 2016

INFORMASJONSMØTE: onsdag 24. august 2016 kl. 18.00

Nedre Vollgate 8, i lokalene til Otto Treider gymnas

KURSINNHOLD: Kurset har en fagkombinasjon som ivaretar de kravene som stilles i Oslo kommunes kravsspesifikasjon for godkjenning som osloguide.

UNDERVISNING: 2 ettermiddager per uke (mandag og onsdag kl. 17.00–19.00/20.00. Kurset starter i september 2016 og avsluttes i mai 2017. All undervisning foregår på norsk.

PRAKTISK TRENING: Lørdager og søndager, 1 til 2 ganger per måned, brukes til praktisk trening og øvelser. Praktisk trening omfatter guiding i museer, i buss og på vandringer.

EKSAMEN I KOMMUNAL REGI: april/mai 2017

Eksamen er tredelt, med skriftlig eksamen, muntlig (språktest) og praktisk prøve i buss.

FORELESERE:

Eksperter fra museene
Guider med faglig og pedagogisk kompetanse
Fagpersoner fra statlige/kommunale institusjoner

PRIS: 18 000 kr for 2 semestre. Eksamensavgift til Oslo kommune kommer i tillegg.

PÅMELDING INNEN TIRSDAG 30. AUGUST 2016

Direkte påmelding:  Klikk her

Skriftlig påmelding med kort cv kan sendes til Oslo Guideforening, nytt kurs, Svalbardveien 1 C, 0375 Oslo. Du kan også sende påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For mer informasjon ring 22 14 34 07 eller 950 79 521.

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere for å sette i gang kurset.

ny guidekurs logo